4.2.09

Campanya del Pla de vigilància contra incendis forestals 2009

S'obren dues convocatòries de selecció de personal:

Informadors/es:
Persones que, amb un vehicle tot terreny, recorren una ruta de vigilància preestablerta, amb l'objectiu de dissuadir infraccions a la reglamentació d'incendis forestals, informar a la població sobre el risc d'incendi i detectar incendis incipients.
Adreçat a nois i noies amb una antiguitat de carnet de conduir superior a 1 any, motivats en la conservació del medi ambient i vinculats al municipi on vulguin optar a realitzar aquesta feina.

La contractació la realitzen les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF). Al tractar-se d'entitats voluntàries, la Diputació de Barcelona els hi presta suport en la selecció del personal. Els interessats han d'emplenar una sol·licitud que trobaran a www.diba.cat/incendis
i portar-la a l'Ajuntament i/o ADF del municipi que han escollit com a primera opció de treball, abans del proper 23 de febrer. Allí, els hi recolliran la sol·licitud i ens la tramitaran cap a l'Oficina Tècnica de Prevenció 'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona.

Operadors/es:
Persones que estan ubicats en Centres de Comunicacions del PVI, al càrrec de les comunicacions radiotelefòniques de tot el dispositiu. Adreçat a nois i noies que estan al darrer curs d'una determinada sèrie de carreres universitàries, o llicenciats, amb possibilitat de desplaçament fins al lloc de treball.


Els interessats poden trobar les bases de selecció a la pàgina web de la Diputació de Barcelona (www.diba.cat/incendis).
La sol·licitud s'omple a través d'un formulari que està penjat a la pàgina web www.selecciopvi.com/informadors.asp


És molt important conservar la contrasenya que s'utilitza per omplir el formulari del programa informàtic, ja que servirà posteriorment per a la consulta dels resultats.
Per qualsevol dubte sobre les bases de selecció, podeu adreçar-vos a info@bcnconsultores.com