5.2.09

Carme Ruscalleda presentarà el catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme ha editat el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme que recull un total de 53 productes típics de la comarca que tenen un procés de producció o d'elaboració de qualitat. L'objectiu és donar a conèixer aquesta producció artesanal pròpia i ajudar els productors en la seva comercialització. El catàleg, que té 150 pàgines, s'ha editat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En el decurs de la presentació del catàleg, que es farà al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar, la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda (restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar) oferirà una xerrada sobre "La rellevància que tenen els productes de la terra i els elaborats artesanalment en la gastronomia del Maresme".

L'acte començarà a les 11.00 h amb la benvinguda de l'alcalde d'Arenys de Mar Ramon Vinyes. El conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme Bernat Costas prestentarà el catàleg. El president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona Teo Romero presentarà el projecte de suport al teixit empresarial de productes locals i de qualitat que impulsa la Diputació i el president del Consell Comarcal del Maresme Josep Jo farà la cloenda de l'acte oficial.En acabar hi haurà un tastet d'alguns dels productes inclosos en el catàleg. presentaciocatalegtz.pdf


Data: dilluns, 9 de febrer de 2009 - 11 h matí Lloc: Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar Organitza: Consell Comarcal del Maresme.
Per assistir-hi, cal confirmar enviant un correu electrònic a quim.fabregas@ccmaresme.cat.