19.2.09

Inici de les obres de la substitució de les tanques de la BV-5022

Pas alternatiu del trànsit durant totes les obres

"Substitució i Millora de tanques doble ona a les vies provincials" que afecta a la carretera BV-5022 en el seu pas pels termes municipals de Vilassar de Mar i Cabrils. El projecte té previst la substitució dels pals de subjecció de les tanques actuals per uns de tubulars, així com el canvi de la mateixa tanca per adaptar-la a la normativa vigent de protecció de motoristes.

Aquestes obres incidiran sobre el trànsit de la carretera BV-5022 al fer trànsit alternatiu. Per aquest motiu no es treballarà en les hores considerades “puntes” (de 8 a 9,15 del matí i de 13,30 a 14,30 de la tarda). A més, cada dia es restabliran els 2 carrils de circulació a l'acabar els treballs. Les obres començaran en el punt quilòmetric 1,3 de la carretera, dins del terme municipal de Vilassar de Mar i arribaran fins el casc urbà de Cabrils, deixant per últim la zona urbana de Vilassar de Mar.

Es demana a tots els conductors i conductores que extremin les mesures de seguretat durant tot el període d’obres en aquesta carretera.