10.3.08

L’associació “Junts per Bolívia” presenta la tasca humanitària realitzada a Santa Cruz de la Sierra

Més de setanta persones van descobrir la realitat d’aquest poble sudamericà


Divendres passat es va presentar a la Biblioteca l’associació “Junts per Bolívia”, una entitat sense afany de lucre que té per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida dels habitants de Santa Cruz de la Sierra (Bolívia).

Rosa Xivillé va ser el fil conductor de la xerrada i ens va situar en el difícil però esperançador paper d’aquest grup de persones implicades personalment amb aquest projecte de treball. En aquest sentit, Xivillé va donar la paraula als doctors Joan López i Jaume Auleda.


Cal destacar les paraules del Dr. Jaume Auleda a l’hora d’explicar la implicació personal vers el projecte: “Allí no hi anem a fer caritat; anem a Santa Cruz a ajudar i a col·laborar. Els hi falten mitjans i recursos econòmics . No anem a ensenyar, doncs ja tenen grans professionals. És més les ganes de fer-ho i la necessitat vital de sentir-nos útils en aquesta societat tan individualista”.
Un cop més, destaquem el fet de mostrar la col·laboració i tot el que representa: un ajut clar i transparent pel fet de dóna’ls-hi la mà , d’igual a igual. Un cop més, no deixa de sorprendre’ns la gent de Cabrils, que sense fer soroll, estan implicats en projectes solidàries i socials. Sense cap mena de dubte, heu trobat el gran sentit de la vida.

Mariona Bosch