31.3.08

L’esport cabrilenc segueix sumant podis

Bossa torna a guanyar una etapa de la Copa catalana d’orientació en BTT ■ Andrés queda en segona posició en el Cros de Can Caralleu


Els esportistes de Cabrils estan deixant el pavelló ben alt allà on van. Aquest dissabte, Sergi Andrés (bloc), va aconseguir una meritòria segona posició en el Cros de Can Carelleu, una cursa de Muntanya de 10 km. (Si voleu llegir la crònica de la cursa escrita pel propi Andrés, cliqueu aquí).

Però encara van haver-hi més triomfs. Diumenge, Pere Bossa va pujar al caixó més alt del podi al guanyar, sense pal·liatius, la cursa d'orientació en BTT de Sant Fruitós de Bages. Recordem que Bossa defensa el títol de campió de la Copa catalana de curses d’orientació en BTT assolit la temporada passada.

Per la seva part, un grup de tretze “Piris” van participar a la Duatló de Carretera de Banyoles, prova del Circuit català, en la que el premianenc Aaron Miller va aconseguir una espectacular segona posició dins de la seva categoria.


Finalment, des de la redacció del “Tuets” volem desitjar una ràpida recuperació a Jordi Babra, un habitual de la secció d’esport d’aquest diari electrònic.