6.5.09

La segona edició de Gira Maresme, en marxa

La segona edició de Gira Maresme, el Concurs de Música Jove que promouen els ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera i Palafolls, engega amb l'objectiu d'impulsar els joves músics de la comarca. El músic Pep Sala i la cantant Mònica Green apadrinen aquest concurs.

Pep Sala ha subratllat la importància que les administracions s'impliquin en la promoció dels joves músics i se'ls permeti tenir una oportunitat. El popular músic també ha demanat que aquesta iniciativa tiri endavant amb ganes i fermesa, i que tingui una continuïtat. "Que hi hagi música en aquest país que funcioni, és feina de tots", ha afirmat.

Els objectius són proporcionar oportunitats als joves músics del Maresme per donar a conèixer el seu projecte arreu de la comarca i promoure nous estils.

Qui hi pot participar?
Tots aquells grups o solistes, residents al Maresme, de qualsevol categoria musical. No hi poden participar grups o solistes que tinguin un contracte discogràfic vigent ni que hagin guanyat alguna altra edició del Giramaresme.

La data límit per a la inscripció és l’11 de maig.
Per a més informació: Gira Maresme