20.5.09

Tot a punt per a la celebració el 24 de maig del I Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Ha començat el compte enrera per a la celebració el proper diumenge 24 de maig del I Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un esdeveniment esportiu de relleu internacional en el qual participaran més de 2.000 esportistes d'arreu.

El proper 24 de maig el Maresme viurà el seu I Mig Challenge i serà punt de referència del món dels triatlons a nivell internacional. A més, aquesta prova esportiva té una doble cita internacional tota vegada que serà també campionat del món de triatló de policies i bombers.



Autopista lliure durant 9 hores:

La via més afectada serà la N-II. El diumenge, 24 de maig, aquesta carretera estarà tallada a la circulació entre 06.00h i les 15.30h. L’alternativa per als conductors serà l’ús de l’autopista C-32 que serà de lliure accés per als conductors que es vegin afectats pel tall de la N-II.
A les entrades a l’autopista, voluntaris de les ADF lliuraran als usuaris un tiquet que facilitarà als usuaris el pas a la C-32 sense necessitat de pagar peatge. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme (66,6%) i per l’ajuntament de Calella (33,3%).
Des del Consell Comarcal del Maresme, es recomana a la població que 3l 24 de maig eviti els desplaçaments en vehicles, sempre i quan sigui possible.
També es recomana als usuaris/es de transport públic que s’informin sobre possibles variacions en les rutes habituals que presten els autobusos.

En els següents documents, podeu trobar la informació :

Relacionades: presentacio Challenge 2008: Tu ets Cabrils