12.5.09

Xerrada: "Les plantes aromàtiques, medicinals i condimentàries"

15 Maig de 2009

20:30 h Lloc: Biblioteca Pública
A càrrec de Pere Cabot




Expert en aquests temes tenim l'exemple del seu treball:
Estudi de multiplicació, requeriments hídrics i de fertilització de diferents espècies aromàtiques i medicinals d'interès comercial actual”.


Extracte conferència del Sr, Cabot sobre el projecte INIA Centre: IRTA. de Cabrils Investigador responsable: Pere Cabot Roig. Expert i col·laborador en Horticultura

A Catalunya, L'IRTA i el CTFC, en col·laboració amb aquests equips, va plantejar desenvolupar un projecte INIA coordinat: “Estudi de multiplicació, requeriments hídrics i de fertilització de diferents espècies aromàtiques i medicinals d'interès comercial actual”.
Amb la intenció que constituís una ajuda d'interès per al sector, es van proposar els objectius i metodologia que consten en el protocol. Veure: Estudi complet.

També considererm interessant abordar el projecte coordinat, perquè valorem que les característiques edafoclimáticas de les diferents Comunitats Autònomes participants, ens donarien una mostra representativa de les condicions de cultiu del sector productiu i els resultats serien extensibles i aplicables a tota la geografia espanyola.