26.6.09

Cabrils deixarà de rebre el senyal analògica de televisió el 30 de juny


Cabrils deixarà de rebre el senyal analògica de televisió el 30 de juny, Operadors de Televisió per municipi .
Tabla de canals a Cabrils enllaç. El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç informa que a partir del 30 de juny. Veure la web de l'Ajuntament de Cabrils:
El Govern de la Generalitat ha aconseguit un compromís del Ministeri d’Indústria perquè garanteixi que cap emissió analògica s’apagui abans que s’hagi post en marxa la seva substitució en TDT, això explica que en alguns habitatges de Cabrils, aquells que tinguin orientada la seva antena cap l’emissor de Collserola, continuaran rebent les emissions en analògic passat el 30 de juny.
Aquests seran els menys i està previst que l’impacte de l’apagada a Cabrils sigui elevat ja que els emissors de Cabrils- Mataró- Cabrils II, que donen cobertura parcial o total Televisió Digital Terrestre (TDT) substituirà la televisió analògica convencional.
Això vol dir per veure la televisió a Cabrils serà necessari disposar d´un receptor de TDT i tenir l´antena adaptada al nou sistema Enllaços vinculats a la TDT i Més informació a: Agència Catalana del Consum: Generalitat de Catalunya .

El Maresme, la Garrotxa, el Ripollès i part del Vallès Oriental seran les zones pioneres de l'apagada analògica, el 30 de juny. Prop de 700.000 catalans deixaran de veure la televisió de sempre.