22.6.09

La flama ens espera!

Per primera vegada a la història, 5 valents maresmencs i membres, amics del Piri, representant a les poblacions de Vilassar, Alella, Premià, Cabrils i Mataró, han sortit el dissabte a les 07:00 am desde 0m sobre el nivell del mar, camí del Canigó en busca de la flama que encendrà les fogueres de st. Joan.



Cim del Canigó

En aquesta ocasió faran la pujada amb btt fins al refugi dels estables, uns 250 km, i l'ascens a peu fins al cim. Els 5 valents ja han creuat la frontera i es troben a la Catalunya Nord després d'haver creuat el Coll D'ares. Ha estat una jornada més plàcida de lo esperat, i després de dinar, se'ls afegeix un nou atleta maresmenc, i descansaran per afrontar demà l'ascensió al Canigó. El 22 a la nit, amb la flama, la portaran de nou fins al maresme.
No hem d’oblidar que la Flama del Canigó és rebuda pel Parlament de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i entitats culturals i esportives. Cal, doncs, que aquesta Flama del Canigó arribi i es mantingui arreu dels Països Catalans, i que aquest Foc de Sant Joan perduri com a símbol d’esperança i de germanor d’una comunitat que vol i necessita recuperar plenament el seu sentit de Pàtria, socialment justa, políticament lliure, econòmicament pròspera i culturalment digna. Arribada de la Flama del Canigó a Ajuntament Cabrils
Lectura del Pregó, coca i encesa del foc de Sant Joan
Lloc: Avinguda de les Escoles, Plaça de l'Església i Can Botella.

Si vols participar fes un clic. vuere recorregut sortida i arribada a Cabrils enllaç.