9.6.09

Es convoca el concurs per triar el cartell de la XXII Mostra Gastronómica de Cabrils


La Societat Municipal Serveis i Promocions Municipals, S.A convoca aquest concurs per tal de proveir-se del cartell anunciador de la XXIIª edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils. La temàtica serà al·legòrica a qualsevol dels aspectes de la Mostra.

Text del cartell
Totes les obres portaran inclosa la següent inscripció: “XXII Mostra Gastronómica, Comercial i d’artesans de Cabrils” i les dates “Del 14 al 17 d’agost de 2009”.

El termini d’admissió d’obres finalitzarà el dia 30 de juny de 2009. La presentació de les obres es farà a les oficines de SEIPRO (C/ Mestre J. Jambert, 4) de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda. El veredicte es donarà a conèixer abans del 10 de juliol de 2009.

En el marge inferior del cartell cal reservar un espai que permeti inserir els logotips
dels patrocinadors.

El jurat atorgarà un únic premi. Podrà declarar-se desert si es considera que cap del treballs presentats no té les qualitats suficients per a guanyar el concurs. La persona responsable de l’obra guanyadora percebrà la quantitat de 500 euros. El seu nom figurarà en els crèdits del programa i podrà participar en els actes públics organitzats per SEIPRO i/o l’Ajuntament que estiguin vinculats a la difusió de la imatge de la Mostra. Veure el Text