18.6.09

Campanya "Ajudem els qui tenim a prop"



Fins al 21 de juny, Catalunya Ràdio col·labora amb Creu Roja en la campanya "Ajudem els qui tenim més a prop" amb una acció especial dins la seva programació habitual per promocionar entre la ciutadania la captació de fons econòmics per a l'adquisició i distribució a càrrec de la Creu Roja a Catalunya de kits de suport social, que han de cobrir una part de les necessitats alimentàries, higièniques o educatives de les persones amb més dificultats.


Representants de Creu Roja participaran en programes com "El matí de Catalunya Ràdio" o l'emissora Catalunya Informació per conscienciar la ciutadania del veritable problema. També s'ha posat en marxa la pàgina web www.catradio.cat/creuroja amb tota la informació sobre la iniciativa.

Els kits de suport social, amb preus que oscil·len entre els 10 € i els 30 €, estan pensats per a col·lectius en risc d'exclusió social, així com també per a un perfil de població que es troba en una situació d'atur amb càrregues econòmiques i familiars que s'ha quedat sense ingressos a causa de l'actual context econòmic. Els ciutadans podran fer les seves aportacions a través de la compra d'aquests kits que la Creu Roja distribuirà posteriorment.

Formes de col·laboració: Les aportacions econòmiques es poden fer o bé trucant a partir del 15 de juny al telèfon 902 760 976 del call center de la Creu Roja a Catalunya, o bé fent un ingrés bancari: Catalunya Ràdio amb Creu Roja