5.6.09

El petit comerç de Cabrils: visitem Can Sellés




CARNISSERIA CAN SELLÉS
C/ Emília Carles, 7
CABRILS


M.B. - Ja fà més de 35 anys que Can Sellés forma part del comerç de Cabrils. L'any 1946, el seu avi, en Pere Font i Moles, ramader de l'Esquirol, a la comarca d'Osona, va obrir una carnisseria per la seva filla Dolors on venien productes del propi bestiar. L’any 1973 varen arribar a Cabrils van establir el seu negoci . A l'actualitat, Joan Sellés i Font, (mestre artesà) és al cap del negoci familiar, al carrer Emília Carles, al mateix davant de l'Ajuntament.

Dir-vos també que a la botiga ens despatxen, a part dels empleats (com la Pili), la mare d'en Joan, la Dolors Font, la seva dona M Àngels, i el seu fill Marc, que està engrescat amb la seva tasca en el negoci familiar. És per això que ja ha cursat diversos estudis per preparar-se a fons, com el modul de grau mig d’especialització en xarcuteria; Tècnic Superior de la Industria Alimentària , etc.

Gran part dels productes de Can Sellés procedeixen de la comarca d'Osona, on part de la família Font , encara segueixen en el negoci de la ramaderia. D'altres són elaborats per ells mateixos seguint un procés artesà i alhora introduint-hi innovacions tècniques. Els seus productes s,on prou coneguts : botifarres cuites, bulls, llonganisses, fuets, menjars cuinats...


Finalment, dir-vos que en Joan Sellés i Font, és mestre artesà, i cal destacar que el seu establiment hi figura al "Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme". Tot un reconeixement a la qualitat dels seus productes. Us convidem a visitar aquest" petit comerç" de Cabrils.