5.5.10

16 de maig: II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme

La celebració del Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme tornarà a treure els cotxes de la Nacional II el diumenge 16 de maig.

El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, l'alcalde i president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep M. Juhé i el director de cursa, Agustí Pérez han explicat les novetats de l'edició 2010 del Mig Challenge.




Els principals canvis afecten els horaris (l´inici de la prova serà a les 8.00h i no a les 7.00h com l´any passat) i el circuït. La natació es manté al mateix lloc de Calella, però el recorregut en bicicleta serà fins a Mataró (els corredors hauran de fer dues voltes Calella-Mataró seguint la carretera Nacional II fins a completar els 90 km) i la cursa a peu es farà de Calella a Santa Susanna també en dues voltes.
Pel que fa a participació, el Challenge s´ha posicionat com a la prova d´aquestes característiques més multitudinària que se celebra a Espanya. Malgrat les incerteses generades els darrers mesos per qüestions alienes al món esportiu, més de 1.100 triatletes han dipositat la seva confiança en el Costa de Barcelona-Maresme.
La carretera estarà tallada a la circulació (tram Calella-Mataró) entre les 6.30h i les 15.30h per tal de facilitar el pas dels triatletes en la prova de ciclisme. Tot i això, s´anirà fent una obertura per trams (de Mataró a Calella) per tal de restablir la normalitat el més aviat possible.

L´alternativa per als vehicles, mentre duri el tall de circulació a la N-II, serà l´autopista C-32. Tal i com es va posar en pràctica a les edicions de l´any passat, als accessos del Maresme es lliurarà un passi als conductors que siguin desviats cap a l´autopista. Aquest tiquet els permetrà circular lliurement per la C-32 sense haver de pagar peatge. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme (66,6%) i per l´ajuntament de Calella (33,3%).

CIRCUITS: BICICLETA I CURSA A PEU cliqueu aquí
MESURES ESPECIALS DE CIRCULACIÓ EL DIUMENGE 16 DE MAIG en els municipis de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró, cliqueu aquí