27.5.10

La 9ª mostra de tallers de teatre als instituts del Maresme


Enguany, la 9ª Mostra de tallers de teatre als instituts del Maresme s'inaugura a Palafolls el proper 23 d'abril. Seguidament, es presentaran la resta de tallers a Vilassar de Mar (13 i 15 de maig), Arenys de Mar (27 de maig) i Cabrils (28 de maig).

Imatge d'un taller

CABRILS
«Espases, espases, espases », de Lluís Montoliu -
A Cabrils la representació tindrà lloc el proper divendres 28 de maig, al Centre Cívic La Fàbrica en dues sessions, una en horari lectiu dirigida als alumnes del centre, i l’altra , a les 20,00h. del vespre, oberta a tots els veïns del municipi.

Direcció: Cristina Julià. Interpretació: alumnes de l'IES Cabrils.

Els intèrprets de l’obra, tots ells alumnes de l’IES Cabrils, són Christian Abril, Arnau Adell, Andres Alert, Marta Batalla, Alessandra Escardó, Carlota Fillol, Sandra Garcia, Aniol Lobo, Dènia López, Pau Massons, Aïda Palomo, Joan Perramon i Pol Ricou.

Argument:
Una obra teatral infantil en dos actes que ens transporta a l’època medieval, on un rei que es dedica a fer espases es queda sense comandes i per solucionar la crisi de palau, declara la guerra a tots per poder fabricar moltes espases. El poble fa una revolta i torna la pau a palau.
Una obra plena d’enginy, amb uns diàlegs entenedors i directes que posseeix, a més, una refinada subtilesa i un missatge sempre actual i que amb els anys no ha perdut la seva força

Us hi esperem!