26.5.10

Veïns de Cabrils participen el proper dimecres 2 juny al programa “Banda Ampla” de TV3





Canvi de dates: en les quals assistirà públic de Cabrils, serà el proper dimecres 2 de juny.


Un grup de veïns del poble assistiran a "Banda Ampla" per a aportar la seva opinió. Recordeu:


dimecres 2 de juny, a les 22.25h a TV3 (programa en directe)

Avui el tema:Operació bikini”
A 24 dies per l’entrada oficial de l’estiu, molts ciutadans es miren la bàscula on es pesen amb preocupació o perplexitat i decideixen córrer per perdre els quilos de més. “Banda Ampla” debat aquesta setmana la preocupació de molts ciutadans per aprimar-se, sovint amb massa poc temps per fer-ho. El programa analitzarà les anomenades “dietes miracle”, els règims per aprimar-se més que més de moda estan, l’augment del nombre de ciutadans que surt a córrer per aconseguir la línia desitjada, els altres mètodes per aprimar-se més enllà de les dietes i també de la diferència entre homes i dones a l’hora de perdre pes.
Entre els temes de debat també estaran si portem una vida saludable, si ens preocupem de comprar aliments sans o si fem l’esport que seria necessari per mantenir-nos en forma.
Aquesta setmana, “Banda Ampla” convida a plató la cuinera Ada Perellada, el periodista i corredor de maratons Arcadi Alibés, l’actor Jordi Díaz, una dietista, una psicòloga, persones que estan fent dieta, d’altres que sempre vigilen els aliments que prenen i les calories que porten, una farmacèutica, esteticistes, estudiants de nutrició o persones que practiquen esport de manera sistemàtica per mantenir-se en forma.
http://www.tv3.cat/bandaampla