15.5.10

Diumenge es tancarà unes hores la circulació a la N-II la Mig Challenge , l'alternativa per als vehicles serà l'autopista C-32 gratuita.


A les 6.30h del diumenge, 16 de maig, els mossos d'esquadra i les policies locals dels municipis compresos entre Calella i Mataró començaran a tancar l'accés de vehicles a la carretera Nacional II amb l'objectiu que a les 8.26h (hora prevista per a l'inici de la prova ciclista) el circuit sigui segur per als més de 1.000 triatletes que participaran en el II Challenge Costa de Barcelona-Maresme.
Els 90 km. de cursa ciclista que han de completar els esportistes es completen fent dues voltes al circuit: Calella - Sant Pol de Mar - Canet de Mar - Arenys de Mar - Caldes d'Estrac - Sant Vicenç de Montalt - Sant Andreu de Llavaneres - Mataró (punt de gir N-II amb c/ Sant Pere).

L'horari màxim per al restabliment total de la normalitat a la N-II és el de les 15.30h. Tot i això, la carretera s'anirà obrint per trams per intentar afectar el mínim possible a la circulació. La previsió amb la que treballen els responsables de trànsit és que el tram Mataró - Arenys de Mar pugui quedar obert cap a les 13.20h.

Mentre duri la tallada de la N-II, l'alternativa per als vehicles serà l'autopista C-32. Tal i com es va posar en pràctica a les edicions anteriors, en els accessos del tram afectat es lliurarà un passi als conductors que hagin estat desviats cap a l'autopista. Aquest tiquet els permetrà circular lliurament per la C-32 sense haver de pagar peatge. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme (66,6%) i per l'ajuntament de Calella (33,3%).