27.5.10

L’IES Cabrils necessita nous espais per ubicar els cursos de l’any vinent


Ajuntament:
La Junta de Govern Local ha atorgat, al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la llicència municipal per a la instal•lació de dos mòduls prefabricats a la finca de Mas Maria on està ubicat, provisionalment, l’Institut d’Educació Secundària Cabrils.

El passat mes d’abril el director dels Serveis Territorials de Maresme Vallès Oriental del Departament d’Educació, Josep Maria Fernández Corominas, va presentar la sol•licitud per a l’execució de fonamentació i infraestructura de dos mòduls prefabricats provisionals, un de 150m2 i un de 120m2, l’ampliació del porxo cobert existent en el passadís de comunicació, la modificació perimetral i el desplaçament de la porta d’accés a l’espai porxat.

Un dels nous mòduls estarà ubicat sobre els fonaments d’un antic mòdul que l’Ajuntament va ubicar en anys anteriors pel CEIP Mas Maria, mentre l’altre té una nova ubicació davant dels mòduls ja existents.
Atorgada la llicència municipal, les obres podran començar durant l’estiu vinent, quan els alumnes de l’IES Cabrils estiguin de vacances.