18.5.10

Escola Municipal de Música de Cabrils


S'inicia el procés per la matriculació pel curs 2010-2011 de l'Escola Municipal de Música de Cabrils. Aquest procés consta de tres fases: Reserva de places dels alumnes actuals, Pre-inscripció i Matrícula.


Reserva de places
La Reserva de places per part dels alumnes que aquest curs han realitzat estudis a l'Escola de Música tindrà lloc del 17 al 28 de maig. Aquest procés es realitzarà a través d'un formulari que s'enviarà per correu electrònic, que l'Escola de Música farà arribar a cadascún dels alumnes. El procés de Reserva de plaça es completa amb el cobrament de la Matrícula del curs 2010-2011, que es correspongui a cada unitat familiar.

Pre-inscripció
La preinscripció és oberta a tothom que vulgui cursar estudis a l'Escola de Música. S'ha de realitzar entre el 24 de maig i el 28 de juny.
Cal omplir un formulari que es facilitarà des del portal de l'Escola de Música. Un cop finalitzi el període de pre-inscripció, el dia 1 de juliol, s'adjudicaran les places disponibles, s'avisarà per correu electrònic als seleccionats i es publicarà la llista al Centre Cívic La Fàbrica.

I si encara teniu dubtes, podeu adreçar-vos al correu:

escola@escolamusicacabrils.com