18.5.10

El programa “Banda Ampla” convida als cabrilencs a participar en el programa

Operació bikini” serà el tema de debat de la setmana vinent

Lídia i Toni, presentadors del "Banda Ampla"

Ajuntament:
El programa de debat social de TV3 “Banda Ampla” ha convidat al poble de Cabrils a participar al programa de la setmana vinent. Des de la direcció del programa es busca un grup de 30 persones, aproximadament, d’entre 18 i 65 anys, per assistir en directe al programa, tots aquells que hi vulguin participar tenen l’oportunitat de fer-ho apuntant-se a la Biblioteca Pública de Cabrils.

El programa s’emetrà en directe el proper dimecres, 26 de maig, a les 22,15h. de la nit i un autobús recollirà, i traslladarà, a tots els participants als estudis de TV3 a partir de les 19,00h de la tarda.


“Banda Ampla” és un programa que debat sempre sobre temes de màxima actualitat, que afecten a la societat en general i en els que tothom té alguna cosa a dir. El programa mai convida a polítics ni a gent implicada directament en política perquè el que pretén és donar la veu a la societat civil. El tema a debat de la setmana vinent serà “Operació bikini”, tot el procés de dietes, esport, operacions estètiques... que porten a molts a posar el seu cos a punt per a la temporada estiuenca.

Quan es parla de "banda ampla", es fa referència a una gran quantitat d'informació que circula d'una manera molt ràpida i facilita enormement la comunicació. "Banda ampla" és exactament això: un vehicle per accedir a tots els punts de vista, totes les sensibilitats, tots els testimonis i la informació al voltant de les qüestions d'actualitat que afecten els ciutadans de Catalunya.

Lídia Heredia dirigeix el gran espectacle de la paraula que, en 90 minuts, dóna veu a tothom que pugui aportar algun element sobre el tema que s'abordi en cada edició del programa.
www.tv3.cat/bandaampla