14.5.10

Primers incidents dels xàfecs abundants a Cabrils

S'amplia l'alerta meteorològica fins a les 22.00h d'avui .

El Servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, METEOMAR, ha ampliat l'alerta meteorològica davant la previsió que en les properes hores es mantinguin les precipitacions que, localment, poden ser intenses i abundants. Segons la informació de la que es disposa, aquesta situació es perllongarà fins a les 22.00h d'avui, divendres 14 de maig.


En aquest context l'Ajuntament de Cabrils informa: S’obre un important esvoranc a l’Avinguda Santa Elena


Canvis de circulació en el tram de l’escola L’Olivera .

Un gran esvoranc es va obrir ahir a la tarda, cap a quarts de set del vespre, a l’Avinguda Santa Helena, tot just davant del Parc del Mil•lenari. L’hora del fet, passada ja l’hora punta de sortida de les escoles i la ràpida actuació de la Policia Local va evitar cap dany personal.

Els Serveis Tècnics estan estudiant les causes de l’accident però tot sembla indicar que les abundants pluges d’aquest hivern i la forta tempesta d’ahir a la tarda han desfalcat la llera de la Riera de Cabrils provocant el trencament de l’asfalt superior.
L’esvoranc obliga a un canvi de circulació. A partir d’aquest mateix matí l’entrada a l’escola L’Olivera s’haurà de realitzar pel Pont de Sant Sebastià i la sortida pel Pont de Santa Helena.
Tots els serveis de l’Ajuntament estan treballant per solventar el problema en la màxima brevetat.