13.2.08

El C.E. Cabrils col·laborarà en un Campus Social de Futbol a l'Índia

El Club farà arribar material esportiu als nens d'Anantapur


El Club de Futbol Santvicentí, en col.laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, viatjarà properament a la ciutat d´Anantapur (Índia) per dur a terme un Campus Social de Futbol. L´objectiu d´aquest Campus consisteix a anar més enllà de la formació en l´àmbit purament esportiu, ja que les sessions del Campus serviran també perquè els nois i noies que hi participin puguin relacionar-se i compartir experiències en un ambient lúdic i distès. El motiu d´aquest viatge no és un altre que, mitjançant la pràctica d´un esport molt conegut per a tots com és el futbol, aportar diferents valors intrínsecs que aquest esport pot ensenyar als nens i nenes que hi participin. Valors tals com el respecte, la comunicació, l´ajuda entre ells, conèixer als companys, a sí mateixos, les limitacions, ....

Des del C.E.Cabrils, i més concretament a través de la iniciativa de l'Albert Abril, es vol col·laborar d´alguna manera en aquest campus. De moment la nostra col·laboració serà en forma de material esportiu: preferiblement botes usades que ja no fem servir que podeu lliurar al coordinador del futbol base del C.E.CABRILS (Pere Bossa), al mateix Albert o al Vicente, en les instal·lacions del Club.

Si voleu fer arribar els vostres donatius, feu un ingrés a "La Caixa" al número de compte :
2100-1370-18-0200120698 a nom de Club Esportiu Cabrils/Campus Social.
La intenció final de l´Albert és viure aquesta experiència en directe i poder formar part d´aquesta projecte solidari que es dura properament a l´India. Des del bloc us en mantindrem informats de noves col·laboracions i de com evoluciona el projecte. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.