26.2.08

Pere Bossa defensa el títol de campió amb una victòria

L’atleta de Cabrils guanya la primera prova de la Copa Catalana d’orientació en BTT

Dissabte es va iniciar la nova temporada de curses d’orientació en BTT amb la primera prova de la Copa Catalana que es va celebrar a Calders (Bàges), que va comptar amb una participació de 60 ciclistes. La climatologia de la cursa va ser molt exigent, ja que la prova es va iniciar amb una temperatura al voltant dels cinc graus per acabar prop dels vint. No obstant això, el cabrilenc Pere Bossa, del club XINO XANO, va defensar el títol de campió de Catalunya assolit la temporada passada i va culminar la cursa d’orientació amb un temps final d’1h 45 minuts, traient dos i cinc minuts al segon i tercer classificat respectivament. La prova consistia en localitzar 19 fites per la muntanya, amb l’ajuda de la bicicleta de muntanya, per un circuit d’uns 25 km. De recorregut.

Així, doncs, l’atleta cabrilenc comença aquesta nova temporada de la mateixa manera com va finalitzar l’anterior, amb una victòria. I que no sigui la darrera.
Notícies relacionades aparegudes al “Tuets”: Pere Bossa es proclama campió de Catalunya en curses d’orientació en BTT