29.2.08

Marató amb gust cabrilenc

Tres corredors de Cabrils correran la marató de Barcelona representant al "Piri"


Aquest diumenge deu membres del Centre Excursionista de Vilassar de Mar, conegut popularment com “Piri”, participaran a la marató de Barcelona (42 km.). Entre els atletes, destaca la presència dels cabrilencs Jordi Babra (bloc), Sergi Andrés (bloc) i Alfons Marín que correran per primera vegada una marató.



Foto: Jordi Babra en una imatge d'arxiu
La Marató Barcelona d’enguany es convertirà en la celebració més multitudinària de la història d'aquesta espectacular cursa de fons. I és que, tancades les inscripcions, més de 9.000 maratonians i maratonianes, de totes les edats i nacionalitats, estan inscrits, una xifra històrica. Així, doncs, si l'any passat la Marató de Barcelona era la 4ª millor marató de tot l'Estat espanyol, enguany la prova ha avançat posicions i s'ha situat al 3r lloc dins del rànquing de proves atlètiques que, anualment, elabora la Reial federació Espanyola d'Atletisme (RFEA).


Foto: Seri Andrés en la passada Duatló de Cabrils


Els representants del "PIRI", que s'han estat preparant a consciència durant els darrers mesos, afrontaran per primera vegada una cursa d'aquestes característiques, malgrat tenen una llarga experiència en curses de menor quilometratge, duatlons i triatlons. Per a més informació podeu consultar les prèvies a la marató que ha escrit el blocaire i col·laborador del “Tuets”, Jordi Babra.