19.2.08

Primer aniversari de l’Espai Lúdic per a la gent gran de Can Barba

A finals de mes , farà un any de la inauguració de l’Espai Lúdic per a la gent gran. de can Barba.. Aquest espai es va posar en marxa a través de la regidoria de Gent Gran amb el suport de la Diputació de Barcelona.



En aquest context, volem felicitar els esportistes, que cada dimecres al matí es reuneixen a can Barba per fer els seus exercicis d’estiraments, pràctiques d’equilibri, exercicis de coordinació motora, etc. Sempre sota la mirada atenta de la fisioterapeuta Keyko Araujo, que cada setmana dóna consells i vetlla per la seva salut. Així, doncs, hem pogut veure a la Mª Rosa, la Carmen, en Javier, la Sacra, la Manola i a tota la colla de companys de grup, en una d’aquestes sessions.



“Avui fa molt fred i farem els exercicis al sol”, aconsella la Keyko. “Cap problema”, responen entre rialles i comentaris.Està clar que el bon humor i la gimnàstica van de la mà. En definitiva, aquest espai ha aportat més benestar i qualitat de vida a molts cabrilencs. Moltes felicitats a tots, amb la vostra constància està clar que sou gent sana!

Mariona Bosch