23.11.09

Sortida guiada El bosc mediterrani i el bosc de ribera: de Cabrils a Vilassar de Dalt .


El diumenge 29 de novembre el Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha organitzat una sortida guiada per donar a conèixer el bosc mediterrani i el bosc de ribera. L'excursió tindrà lloc de dos quarts de nou del matí a les dues del migdia.
La sortida, de tipus naturalista-botànica, es porta a terme amb la col·laboració d'Educació Ambiental URSUS).


La trobada tindrà lloc a dos quarts de nou del matí al Centre de Documentació del Parc (Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, Marquès de Barberà, 9) on, després de fer una xerrada introductòria, se sortirà en vehicle cap al turó de Cirers (Cabrils) per a la descoberta del bosc mediterrani.
Seguidament es farà l'esmorzar i a continuació es marxarà altre cop en cotxe cap al torrent de Cuquet (Vilassar de Dalt) per a la descoberta del bosc de ribera.

La sortida acabarà cap a les dues.
Els participants han de portar calçat adequat, aigua i esmorzar. Les places són limitades, per això cal fer una inscripció prèvia gratuïta al Punt d'informació de Can Boquet de Vilassar de Dalt els caps de setmana i festius de 10 a 14:30h o bé trucant al telèfon 656 903 642 o escrivint al correu electrònic del p.slitoral@diba.cat.