22.4.09

Cabrils es prepara per celebrar la fira de Sant Jordi al casc urbà


Sant Jordi 2009 a Cabrils: llibres, roses i moltes activitats per gaudir de la Diada. Els llibres, les roses i variades programacions d'activitats culturals són protagonistes d'una jornada que es celebra arreu de Catalunya.

En el Mercat de la Flor, des d'on se subministraran més de la meitat de les flors de la diada, no es preveu que la crisi econòmica afecti la xifra de vendes; Aquest any es preveu que se'n vendran uns cinc milions, la mateixa quantitat que l'any passat, un 10% de les quals s'hauran produït als hivernacles del Maresme. http://www.mercatflor.com/

23 d'abril, dia del llibre
El 23 d’abril, declarat Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor per la Unesco l’any 1995 els llibres i les roses protagonitzen cada any una jornada cultural i festiva en què la participació ciutadana és generalitzada. L’antiga llegenda de Sant Jordi, el cavaller que va rescatar la princesa del drac, és molt popular a Catalunya, on la tradició situa els fets a Montblanc. Les activitats de la Diada al jardí del Palau Robert de Barcelona s’emmarcaran enguany en la campanya “Llegir ens fa + lliures”, dins del Pla de foment de la lectura .