2.4.09

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral canvia d'horari

Amb la incorporació del cabrilenc Toni Marí al servei d'atenció al públic, el Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral ha fixat un nou horari: dimarts i dijous, de 17 a 20 h. El Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt està ubicat al carrer Marquès de Barberà, 9 (Masia de can Banús).


El Centre de Documentació, ubicat al Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt, funciona des del 1999, gràcies a un conveni entre el Consorci i el Museu. Compta amb un fons de 777 documents sobre el patrimoni natural i la diversitat històrica i cultural del Parc de la Serralada Litoral .

S'hi pot trobar cartografia, llibres, tesis i estudis, dvd-cd, revistes, opuscles i articles dels municipis consorciats. Aquesta documentació està a disposició de tothom per a fer qualsevol treball, estudi o simplement per ampliar coneixements sobre el entorn que ens envolta.
Aquests documents s'afegeixen al Catàleg col lectiu dels Centres de Documentació de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, on es poden consultar un total de 15.000 documents.