21.4.09

L'Estanc Vell: Cafè, frankfurts, Wi-Fi i bona companyia

Aquest bar va ser el primer establiment a oferir Wi-Fi gratuït als clients



L’ESTANC VELL
Cafè- Degustació
c/ Emilia Carles nº7



Mariona Bosch · Avui visitem aquest establiment prou conegut al poble: L’ESTANC VELL. Aquest és un establiment de degustació que està obert tot el dia. Així, doncs, podem esmorzar, prendre un cafè o un refresc, dinar amb menú, o berenar o sopar a base d’entrepans, tipus Frankfurt i d’altres, que podem consultar a la carta.

L'Estanc Vell està regentat per en Sergi Casillas des de fa quasi bé tres anys. En Sergi cuida el seu local i es preocupa per fer d’aquest espai un lloc acollidor. Entre els joves ha esdevingut un punt de trobada on, a més a més de xerrar i prendre un tallat, poden veure exposicions de pintures o fotografies.



Val a dir, també, que ha estat el primer establiment en oferir connexió Wi-Fi gratuïta per els seus clients. En resum, podem prendre un cafè tranquil·lament mentre ens connectem a Internet amb el nostre portàtil; tal com ho fa en Jordi de la Brigada.



Els joves poden gaudir d’un lloc de reunió i trobada i en general, de tot el públic de Cabrils. .En definitiva, l'Estanc Vell és un espai per el jovent i per tots aquells que busquin passar una bona estona amb els amics. En Sergi Casillas i la seva gent aixi ho fan possible.


En Sergi i la seva germana