29.4.09

El bloc informatiu “Tu ets Cabrils” arriba a les 1.000 notícies publicades

Aquest mes de juliol el “Tuets” complirà 3 anys de presència a la xarxa


Foto Arxiu: Els redactors del "Tuets" amb els companys de Ràdio Vilassar de Dalt

El diari electrònic “Tu ets Cabrils” (http://www.tuetscabrils.blogspot.com/) ha arribat a la fita de les 1.000 notícies publicades amb la satisfacció de consolidar-se com el mitjà d’informació local de la majoria de la població. Segons els impulsors del “Tuets”, Mariona Bosch, Enric Santolària, Jordi Teixidó i Francesc Ponsa, han cobert un buit informatiu local; ja que Cabrils no disposava de cap mitjà de comunicació diari.

Aquest mes de juliol el bloc complirà tres anys de presència a la xarxa. Durant tot aquest temps, el “Tuets” ha treballat per apropar la informació de la vila a la ciutadania i per cohesionar el poble. “Per nosaltres, la informació i la participació són dos elements claus del Cabrils que volem. Per això, vam optar per tirar endavant el bloc. Estar informat és el pas previ per participar”, afirmen els autors del bloc.

La recepció del “Tu ets Cabrils” ha estat molt positiva. Prova d’això és la mitjana de 300 visites úniques al dia que té actualment .

Reconeixements a la voluntat d’informar

La tasca d’actualització del bloc no ha passat desapercebuda fora de Cabrils. En aquest sentit, el “Tuets” va ser escollit com el millor bloc de societat del Maresme (any 2008) en el marc dels Premis Blocs Maresme que organitza el Diari Maresme.

A més a més, el bloc ha estat recomanat pel canal 3/24 de TV3.