16.4.09

Costa de Barcelona-Maresme es promociona al Saló Internacional de Turisme de Catalunya


La marca turística Costa de Barcelona-Maresme serà present un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que es podrà visitar a Barcelona des del dijous, 16 d'abril, fins al diumenge, 19 d'abril. L'espai maresmenc estarà ubicat al pavelló 2, dins l'espai de Diputació de Barcelona.
Per primera vegada, el Consorci de Promoció Turística del Maresme representarà a la totalitat de municipis de la comarca tota vegada que Tiana des del passat mes de març ja en forma part. Tenint en compte les característiques del SITC, el Consorci vol aconseguir atreure visitants de proximitat. En aquest sentit, es presentarà la Guia turística, les Jornades de la Maduixa de la Vallalta ,i dissabte a la tarda les Puntaires d'Arenys de Munt faran la seva tradicional exposició de puntes a l'hora que mostren als visitants com treballen.

A més a més, els visitants que s'acostin a l'espai de Diputació de Barcelona podran aconseguir regals maresmencs per conèixer alguna de les activitats de lleure que s'ofereixen a la comarca. Diputació de Barcelona ha organitzat un joc amb el qual els participants podran ontenir nombrosos premis. Les empreses turístiques de la comarca hi han participat activament i regalaran: una sortida en caiac pel litoral mataroní ofert per Wind Mataró, 10 entrades per visitar Marineland, 2 entrades pel circuit Canoping d'Activ Natura, 2 passejades d'una hora amb els rucs del Corredor, un tour en Segway ofert per CCSea Activity, un dinar al restaurant La Rectoria, 3 vals per dinar a Cabrils i 40 rutes guiades per Mataró.
A més, l'empresa Rucs del Corredor ha estat escollida per Turisme de Catalunya per participar a les Rutes Mad-Travellers, un espai de turisme alternatiu, senderisme i rutes en BTT, quads, esports nàutics...etc, on les empreses escollides fan una breu explicació de la seva activitat.
més informació > >Enllaç Consorci costa Barcelona- MaresmeEn el marc del SITC es presentaran les noves publicacions de la delegació de Turisme
SITC 2009. Àrees Activitats
Preu de les entrades: 10 euros dissabte i diumenge , 8 euros, dijous i divendres
Menors de 6 anys entrada gratuïta. Venda anticipada al: Servicaixa