
Neules Casa Graupera (Mataró), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), Embotits Can Martri (Sant Cebrià de Vallalta) i Món Dolç (Sant Cebrià de Vallalta) són els 4 mestres artesans que formen part del projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària que han donat a conèixer els seus productes als 27.000 visitants de la Fira de Tordera. El projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària està impulsat i dinamitzat pel Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu principal ajudar els productors artesanals a comercialitzar els seus productes.
Per aconseguir-ho, l'any passat es va elaborar amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica municipals, un cens de productors i mestres artesans i el mes de febrer es va editar el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme. La terecera acció del projecte és facilitar la presència d'aquests artesans a les fires locals i comarcals que permetin la comercialització de productes. "el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme. Dins del catàleg, destaca la presència de la carnisseria Sellés de Cabrils.