Els artesans que han participat a la fira de Tordera sota el paraigües de "Posa el Maresme al plat" fan una valoració positiva. Posa el Maresme al plat!" és l'eslògan sota el qual es donen a conèixer els productes de gran qualitat que s'elaboren a la nostra comarca.
Els 4 artesans alimentaris i la Cooperativa Agrària de la Baixa Tordera que han donat a conèixer els seus productes en el marc de la Fira del Ram de Tordera sota la denominació genèrica de"Posa el Maresme al plat" han fet una valoració molt satisfactòria de l'acollida que han tingut per part dels visitants.
Neules Casa Graupera (Mataró), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), Embotits Can Martri (Sant Cebrià de Vallalta) i Món Dolç (Sant Cebrià de Vallalta) són els 4 mestres artesans que formen part del projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària que han donat a conèixer els seus productes als 27.000 visitants de la Fira de Tordera. El projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària està impulsat i dinamitzat pel Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu principal ajudar els productors artesanals a comercialitzar els seus productes.
Per aconseguir-ho, l'any passat es va elaborar amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica municipals, un cens de productors i mestres artesans i el mes de febrer es va editar el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme. La terecera acció del projecte és facilitar la presència d'aquests artesans a les fires locals i comarcals que permetin la comercialització de productes. "el Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme. Dins del catàleg, destaca la presència de la carnisseria Sellés de Cabrils.