14.4.09

L’Altell se’n va al Tibidabo

L’Altell se’n va al Tibidabo amb 7 municipis més.
La sortida celebra el Nº 75 de la Revista Juvenil el Crit
El proper dissabte dia 25 d’abril l’Espai Jove Altell, conjuntament amb els altres 7 municipis que fan la
Revista Juvenil el Crit, ha preparat una sortida al Tibidabo.


Les inscripcions es poden fer a l’Altell fins el 15 d’abril, i encara queden places, per tots aquells joves de 12 a 25 anys que

vulguin passar un gran dia.
La sortida es farà des del Pont de la Vela, a les 10,30 del dissabte 25, i es tornarà al mateix lloc cap a les 20,00 del vespre. El preu de la sortida es de 12€ i cal portar esmorzar i dinar.
Per tots aquells menors d’edat caldrà adjuntar l’autorització familiar.


Fes una passejada per un entorn natural i privilegiat com la muntanya de Collserola. Deixa't seduir per les seves vistes i les atraccions mítiques que faran el teu camí més amè.
El 16 de juny de 1900 comencen les obres dels accessos al Parc d'atraccions, amb un tramvia (conegut popularment com el Tramvia Blau) i un funicular. Paral·lelament, al cim els treballs continuen, amb l'aplanament i construcció de terrasses i edificis. El 29 d'octubre de 1901 se celebra la inauguració oficial de les noves instal·lacions i, paradoxalment, el funicular és la primera gran atracció del parc atès el caràcter innovador a l'època d'aquest singular mitjà transport. Aquell any també arriben els primers entreteniments, com ara les bàscules automàtiques i màquines de venda de postals.
Atraccions destacades :
Miramiralls
Dididado
PNDØL
Muntanya Russa : La nova Muntanya Russa del Tibidabo eleva als més atrevits a més de 500 metres sobre el nivell del mar per contemplar una de les millors vistes de la ciutat de Barcelona i alhora gaudir d'un trepidant viatge pel bosc a més de 80km/h.

http://www.tibidabo.es/ca/cami-cel