28.4.09

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral convoca el II Concurs Fotogràfic

Per segon any, el Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat el Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. Aquest concurs té quatre modalitats: fauna, flora, presència humana i ecosistema i biodiversitat. El termini de presentació de fotografies acaba el 15 de juliol.

Les fotografies han de ser realitzades dins els límits del Parc de la Serralada Litoral (els municipis d'Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Premià de Dalt, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt hi tenen terreny) tenint cura de no afectar la fauna salvatge.
El concurs és obert a tota persona afeccionada o professional. S'hi poden presentar tres imatges en paper a color amb format 30 x 40 cms. Les fotografies guanyadores es publicaran al calendari 2010 del Parc.

Hi haurà tres premis per modalitat: el primer és un guardó, un àpat per a dues persones en un dels restaurants dels 14 municipis consorciats, una cistella de productes agroalimentaris i 200 euros. El segon és un guardó, la cistella i 150 euros, mentre que l'accèssit rebrà un lot de vins de la DO Alella i 100 euros. Com a premi extraordinari es donarà un cap de setmana en règom de pensió completa, en una casa rural de la Roca del Vallès.

La inscripció al concurs és gratuïta. Les obres s'han de portar o enviar a al seu del Consorci (Avda 11 de Setembre, 53 1er de Cabrera de Mar. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de les nou del matí a dos quarts de tres de la tarda.