27.4.10

El PP del Maresme presenta mocions a tots els ajuntaments demanant que es denunciïn els immigrants 'il.legals

Les mocions es comencen a presentar al Maresme en una setmana marcada per la polèmica sorgida a Badalona arran de la campanya i les declaracions del president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que aquest cap de setmana titllava de 'delinqüents' els romanesos d'ètnia gitana. Diego Sánchez diu que no comparteix les formes de Garcia Albiol perquè 'no es pot posar nom i cognoms a un tipus d'immigració'






El PP del Vendrell feia dilluns front comú amb la resta de partits, i contra Plataforma per Catalunya, per rebutjar una moció que demanava utilitzar el padró per donar compte sobre la situació irregular dels immigrants. Un criteri ben diferent al de la direcció comarcal del PP al Maresme, que aquesta setmana engega una iniciativa per fer arribar aquesta moció a tots els ajuntaments de la comarca.

Els primers pobles que votaran aquesta moció al Maresme seran Pineda de Mar, Alella i Sant Andreu de Llavaneres, que dijous celebren el ple municipal del mes d'abril. El president comarcal del PP al Maresme i regidor per Pineda de Mar, Diego Sánchez, afirma que la moció està pensada en els nouvinguts: 'Volem i necessitem la immigració però els nouvinguts han d'estar regulats perquè puguin gaudir de tots els drets'.