12.4.10

Esquerra Cabrils s’implica en la onada de consultes independentistes al Maresme 25A.


11 municipis de la comarca són els que realitzen la consulta per a la Independència el proper 25 d’abril, 8 de l’Alt Maresme i 3 del sud de la comarca. www.esquerra.cat/cabrils
Des d’Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme instem a totes les plataformes constituïdes a cada municipi a treballar i a esforçar-se per aconseguir registrar un bon índex de participació i de resultats. Per aconseguir-ho, Esquerra ofereix tot el suport necessari a les plataformes ciutadanes organitzadores de les consultes a cada municipi. Un suport que no queda només en paraules i bones intencions, sinó que es demostra en feina feta i en un recolzament palpable. No en va les diferents Seccions Locals d’Esquerra a la nostra comarca estan preparant material propagandístic i visual per repartir entre els ciutadans i penjar-lo al carrer durant les campanyes electorals del referèndum. A més, a totes les plataformes constituïdes per tirar endavant les consultes hi ha militants d’Esquerra Republicana, treballant des de dins, a títol individual, i en molts casos ocupant-hi càrrecs d’alta responsabilitat.

Ara per ara està previst que el dia 25A hi hagi consultes independentistes a les poblacions de Teià, Cabrera de Mar i Òrrius al Baix Maresme; i a Calella, Tordera, Sant Vicenç de Montalt, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda, Sant Iscle de Vallalta i Santa Susanna a l’Alt Maresme.

Esquerra encoratja a totes aquestes poblacions a treballar per tal que tots els seus veïns surtin al carrer i participin a la consulta i converteixin el seu municipi en una festa cívica i reivindicativa per aconseguir un estat propi per a Catalunya. Així mateix vol engrescar a la resta de poblacions que encara no hagin realitzat la consulta a tirar-la endavant en vistes al 20 de Juny, dia en què també es farà a Mataró, capital de la comarca.