17.4.10

Taller Participatiu sobre l'Ordenança de Civisme a Cabrils




Dissabte 17 d'abril

Lloc: La Fàbrica
Horari: de les 10h a les 13h


Des de l’Ajuntament de Cabrils es vol millorar la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes d’acord amb un model de vida on prevalguin els valors de respecte, el civisme i el bon ús dels espais comuns. El civisme entès com el respecte a les normes de convivència definides i assumides de forma col·lectiva, amb la participació activa de tothom.
Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha previst definir i aprovar una Ordenança de Civisme a través de la qual es concretin les normes bàsiques per garantir que tots i totes podrem continuar gaudint de la nostra vila, i alhora permetre que la resta de veïns i veïnes també ho puguin fer.
Principals elements de l’Ordenança de Civisme:

A. Drets i deures de la Ciutadania: principis generals de convivència ciutadana i civisme, i comportament i conducta ciutadans.

B. Ús des béns públics i de la via pública: parcs, jardins, boscos, etc.; instal·lacions i edificis públics; us de la via pública; etc.

C. Entorn urbà: construcció, rehabilitació i estat de solars i habitatges; contaminació visual, acústica, fums, pudors, aigües, lumínica i residus; tinença d’animals; etc.

D. Règim sancionador: sancions econòmiques i mesures alternatives.

A fi de concretar els possibles continguts, ens agradaria comptar amb la vostra participació en el Taller participatiu que realitzarem el proper dissabte 17 d’abril al Cívic La Fàbrica de 10 a 13h.

Podeu confirmar l’assistència trucant escrivint a
cabrils@espaipublic.com, o trucant al 93 213 49 95.

Organitza:Regidoria de Participació, Comunicació i Atenció Ciutadana