2.4.10

Modernisme al Maresme. Ruta Josep Puig i Cadafalch

La proposta té l'atractiu de visitar; les estades interiors, el disseny i solucions avantguardistes, gran emblema, que encara perdura en el temps, de tota una època, del gran arquitecte i l'escola creada del Modernisme.
La ruta Puig i Cadafalch comprèn la visita guiada a diversos edificis modernistes que l’il·lustre arquitecte va realitzar a la seva ciutat natal, Mataró


Casa Coll i Regàs

Els edificis que es visiten a Mataró són: el Saló de Sessions de l’Ajuntament (visita interior) la casa natal de Puig i Cadafalch, el mercat del Rengle, la botiga “La Confianza” (visita interior), la casa Parera, la Beneficència i la casa Coll i Regàs (visita interior) aquesta última obra considerada la joia de la ruta modernista a Mataró.
A la població d’Argentona es visita la casa d’estiueig d’en Puig i Cadafalch (visita interior-jardí), la Capella del Sagrament i Can Garí (visita interior).
Primer i tercer cap de setmana de cada mes, els dissabtes o diumenges de 10 a 13:30 h. d’abril a octubre (a l’agost no es fa). Durada: 3 h. 30 min.

Informació, reserves i vendes
Actium Patrimoni Cultural, S.L.
Telèfon: 639 566 887
a/e: info@actium.cat