8.4.10

Presentació de la campanya "A Catalunya, fem créixer el verd

És la primera vegada que tot el sector de la flor i la planta ornamental impulsa una campanya conjunta d’aquest tipus.
L’objectiu és generar un canvi cultural i de mentalitat envers els espais verds, la jardineria i la cultura de les plantes en general.

El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, ha presidit avui, a Vilassar de Mar, la presentació de la campanya ‘A Catalunya, fem créixer el verd’, impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Campanya “A Catalunya, amb plantes i flors fem créixer el verd”

Es tracta d’una campanya publicitària, amb vocació de continuïtat, que s’endega demà dijous, dia 8 d’abril, amb l’objectiu de promoure un canvi cultural a Catalunya respecte de la utilització del verd, augmentant-ne el consum i sensibilitzant sobre els seus efectes positius. La campanya consta de falques radiofòniques i anuncis als mitjans escrits més llegits d’abast tant català com comarcal. També s’ha elaborat bosses reutilitzables i adhesius per als punts de venda i per als vehicles. Tota la informació es podrà consultar al nou lloc web www.choc.cat, que inclou fitxes senzilles sobre les espècies més adients o bé una guia de bones pràctiques del verd.