17.7.08

Costa de Barcelona-Maresme "it's amazing"

La destinació Costa de Barcelona-Maresme desperta un "Oh!" d'admiració per als esportistes que volen fer història participant en el 1er triatló Challenge de l'estat espanyol que es durà a terme el 2009 a la comarca del Maresme.
També provoca les mateixes emocions en els visitants que descobreixen la riquesa d'aquest territori i l'ampli ventall d'alternatives de lleure que ofereix per a tota la família. I és que, quan la descobreixes, Costa de Barcelona-Maresme It's amazing, Sorprèn.

Oh! El Maresme volia sorprendre als 4.600 triatletes que van participar en la competició de Roth, a les seves famílies, al públic i als mitjans de comunicació alemenanys... i ho va aconseguir. Va impactar traslladant a aquesta localitat propera a Nüremberg una petita mostra del que és el nostre territori.

DVD promocional.- Es va distribuir i es va projectar un dvd de 8 minuts de durada que mostra un triatleta que arriba al Maresme per entrenar-se per a la I Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Mentre va recorrent diferents indrets de la comarca, van apareixent missatges que el conviden a descobrir la cultura del territori, la gastronomia, les tradicions, les platges, els paratges naturals....etc. Uns missatges atractius que el motiven per compaginar el seu entrenament amb el descobriment de la nostra destinació turística. L'elaboració d'aquest DVD ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona .
Fitxer: REVISTA_CBCNMARESME_CHALLENGE.pdf