2.7.08

Obertes les inscripcions per al Burriac Atac 2008

El Centre Excursionista de Vilassar de Mar ha obert les inscripcions per a la quarta cursa Burriac ATAC!08, que es farà dissabte 6 de setembre


A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya. El seu final a la sorra platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del castell de Burriac.
Pel que fa al recorregut, s’ha fet una reformulació del circuit amb noves connexions i canvis de sentit. Aquest any es tornarà a tenir control per xip i es té la intenció, per part de l’organització, d’instal.lar a la platja vestidors i dutxes. Hi haurà els premis especials Toco-Coto (per les 40 primeres noies), els frontals de Energizer i el “Repte Healtsystem” per aquell qui faci el descens més ràpid del castell.

Inscripcions
Quant a les inscripcions, són limitades, costen 15 euros per als federats + 5 euros per aquells que no siguin federats en concepte d’assegurança. Els participants tindran en acabar la cursa, un entrepà, una bossa d’obsequis i un sorteig molt esplèndid. Per a més informació, es pot escriure un correu electrònic a info@burriacatac.cat o visitar el web ://www.burriacatac.cat/.