6.7.08

El CAAD Maresme fa una crida urgent a l'adopció d'animals

Amb l'arribada del període estiuenc, el nombre d'animals abandonats o perduts que han entrat al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme ha augmentat considerablement. La situació comença a ser crítica i el CAAD Maresme fa una crida urgent a l'adopció d'animals per evitar la saturació del Centre.

El Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme es troba ubicat a Argentona, concretament a Can Carmany (darrera el cementiri). La seva capacitat està al límit després de l'augment d'entrades d'animals (principalment gossos) que han arribat a les seves instal.lacions. Només durant la setmana passada la llista d'animals pendents de ser adoptats ha augmentat en 18. La situació comença a ser crítica tota vegada que el nombre d'adopcions s'ha ralentitzat.

El CAAD Maresme fa una crida a la tinença responsable d'animals i recorda que una mascota no és cap joguina. Els animals han d'estar censats i xipats per afavorir que, en cas de pèrdua, l'animal pugui ser trobat amb facilitat. A més, cal tenir present els greus perjudicis per l'animal i per la societat que ocasiona l'abandonament d'un animal.

Les persones que vulguin adoptar un gos o un gat es poden posar en contacte amb el CAAD Maresme trucant al telèfon: 93 797 42 72. Podeu consultar la llista d'animals per adoptar acollits al CAAD Maresme.

També podeu consultar el bloc de l'Associació Protectora d'Animals de Cabrils aquí.