3.3.09

Cinc pobles del Maresme organitzen el XVI Concurs de fotografia

Els serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen de forma conjunta el
XVI Concurs de fotografia. Els participants han de ser de la comarca del Maresme i amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys.



La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fotografies en color, blanc i negre, i digitals, amb un màxim de dues fotografies per participant. S’han de lliurar a qualsevol dels sis punts organitzadors abans del 16 d’abril. A Cabrils les fotografies s’han de fer arribar al carrer Domenech Carles, 21 fent constar en el sobre la frase “Concurs de fotografia”.

Respecte als premis, s’han establert dos per categoria. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150€ i el segon de 75€ en xecs regal per a material audiovisual.

En el grup B, de 18 a 30 anys, el premi és en metàl·lic: 300€ per al primer premi i 200€ per al segon.

El veredicte es farà públic el 24 d’abril al Centre de Joventut “Can Martinet” de Cabrera de Mar, coincidint amb l’inici de la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels sis pobles organitzadors. A Cabrera de Mar es podrà veure del 24 d’abril al 7 de maig, a Vilassar de Dalt del 19 al 29 de maig, a Argentona del 8 al 19 de juny, a Òrrius del 29 de juny al 10 de juliol, a Vilassar de Mar del 20 al 31 de juliol i a Cabrils del 14 al 25 de setembre.
XVI Concurs de fotografia