27.3.09

Es presenta “SÀPIENS”, el concurs solidari de Cabrils que reunirà més de 350 participants




Els beneficis del concurs es destinaran a la ONG Dentistas sobre ruedas que desenvolupa projectes de cooperació a l’Àfrica




El Sàpiens és un concurs audiovisual per equips organitzat per Andreu Sala i Miquel Riera que posa a prova les capacitats de cada equip en matèries tan diverses com la literatura universal, la memòria, el càlcul, la lògica, la geografia, la música, el cinema, l’actualitat o la premsa rosa.

Aquest concurs es celebra de nit i consta d’un sopar previ i servei de bar. En aquest sentit, la recaptació total del bar del concurs així com els beneficis del sopar i part de la recaptació del funcionament normal del concurs es destina a la ONG DENTISTAS SOBRE RUEDAS; organització que realitza diversos projectes de desenvolupament a l’Àfrica. Tot i que és la tercera edició del concurs, aquesta serà la primera que es farà en obert. Fins ara, les dues darreres edicions s’havien celebrat únicament pels pares de l’escola Mas Maria i no s’havia fet difusió externa.

Misteri resolt

Aquest divendres s'ha revelat un misteri que durant les darreres setmanes ha inquietat a la població de Cabrils. Els famoso cartells dels “executius” feien referència als“capos” de Cabrils; nom que reben els portaveus dels diferents equips que participen en el concurs sociocultural i solidari del Sàpiens.
Les inscripcions s'obriran el 20 d'abril. L'acte es celebrarà el 27 de juny.