10.3.09

Divendres comencen les VII Jornades del pèsol del Maresme

Del 13 de març al 26 d'abril


El passat 9 de març es presentava una nova edició de la Cuina del Pèsol del Maresme a Caldes d’Estrac, població on comença aquest certamen que tindrà la seva continuïtat a altres poblacions com Mataró, Cabrils i Sant Andreu de Llavaneres.

L’edició d’enguany de la Cuina del Pèsol del Maresme ofereix diferents propostes entorn aquest producte, el qual ja es coneix amb el sobrenom de “la perla verda del Maresme”.
La cuina del pèsol del Maresme ofereix un circuit gastronòmic pels municipis de la comarca que hi participen i que compten amb força tradició culinària a l’entorn del pèsol. Ja sigui com a plat principal o com a acompanyament, el pèsol és considerat un dels ingredients que agafa protagonisme tant a la cuina tradicional com a la cuina moderna.

En el Cabrils Gastronòmic trobareu els restaurants que participen i algunes de les receptes.