1.3.09

Windows Vista "guanya" els Fiasco Awards 2009

El Windows Vista de Microsoft ha guanyat els Fiasco Awards 2009, que s'han entregat aquest dijous a Barcelona Windows Vista és el sistema operatiu que Microsoft . La seva candidatura va considerar que un sistema operatiu ha de ser robust i fiable i que abans de la seva comercialització se li han de fer totes les proves necessàries que en garanteixin la funcionalitat i el rendiment. De les 6.403 persones que han votat a través de la web 5.222 l'han considerat un Gran Fiasco. Festa dels premis

En la primera edició dels Fiasco Awards, un cop ponderades les votacions per garantir les oportunitats dels projectes més locals, també s'ha atorgat un accèssit al SAGA, el Sistema d'Administració i Gestió Acadèmica del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
La seva candidatura argumentava que un aplicatiu que no resol les necessitats dels usuaris, en aquest cas els mestres, necessita una reacció més ràpida.

Els Fiasco Awards
Els Fiasco Awards són una iniciativa d'un equip de persones vinculades al sector TIC i volen premiar els millors projectes del sector que no han reeixit. L'esperit del guardó és potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos, que són una etapa d'aprenentatge necessària per assolir l'èxit. Més »