21.3.09

Ja es poden fer tràmits amb l’Ajuntament a través d’Internet


Entre els tràmits possibles destaquem:

Comunicació d'obres menorsUrbanisme
Comunicació que es fa a l'ajuntament, de la realització de qualsevol obra, sempre que:

- No suposi canvis en obertures, parets, pilars i sostres, ni en la distribució interior dels edificis.

- No afecti edificis catalogats o zones especialment protegides.

- En parcel·les, no suposi la destrucció de jardins existents, ni tala d'arbres ni moviment de terres. Ho pot demanar el titular de l'habitatge (propietari o arrendatari), sempre abans de les obres. El període màxim de tramitació és d'un mes amb caràcter general.


Ús d'equipaments municipals per a activitats culturals esportives o de lleureEsports i lleure Sol·licitud d'utilització d'espais en equipaments municipals, per a la celebració d'activitats culturals, esportives o de lleure. Ho pot demanar qualsevol persona durant tot l’any. El període màxim de tramitació és de tres mesos amb caràcter general.

Instància genèricaVaris Aquesta instància us permet presentar una sol•licitud a l’ajuntament o bé fer arribar un recurs contra alguna actuació o decisió municipal. Podeu fer servir aquesta instància quan no existeixi un t...

Cita amb càrrec electe o tècnic municipal Aquesta sol•licitud us permet demanar cita perquè us atengui un càrrec electe (alcalde, regidor) o un tècnic municipal.. Ho pot demanar qualsevol persona durant tot l’any. El període màxim de tramitació és de tres mesos amb caràcter general.